# PCN-SPO / « NATO FUCK OFF » ACTION OF THE SERBIAN SNP AGAINST « BATAJNICA 2012″ THE INTERNATIONAL MEETING OF NATO!

 

 
 PCN-SPO with the Press Service of the SNP (Belgrade) /
 2012 09 02 /
 
 Beautiful Action of our Serb comrades of SNP (the party founded by Arkan) against the NATO International Meeting "Batajnica 2012."
 English and French have preferred to cancel their participation. Americans saw their planes stuck to the ground and their soldiers present booed.
 However, the delegation of the Russian Army and its pilots have been particularly applauded.
 
# The video of the action of SNP :
 
# In Serbian, the statement of SNP :
 
У оквиру кампање „Не желимо НАТО убице на српском небу", активисти организација СНП НАШИ, КАНОН и Корак Србије, као и присутни грађани, извиждали су делегацију САД и НАТО-а испред изложених авиона Ф16 на Батајници.
Грађани су непрекидно узвикивали пароле против НАТО пакта и САД, од којих се најчешће чула FUCK FUCK NATO PAKT, тако да су припадници Војске Србије морали да смирују окупљене грађане, а војна обележја САД и НАТО пакта која су била изложена, морала су бити склоњена јер је пар грађана почело да пљује на њих у знак протеста.
Затим је испред авиона САД отворен транспарент „NATO FUCK OFF!" што је изазвало одушевљење грађана који су прилазили да се сликају са транспарентом.
Делегацији САД и НАТО пакта активисти патриотских организација и грађани Србије јасно су кроз ову акцију ставили до знања да убице српског народа, који су нас бесомучно бомбародвали 1999. године нису пожељни на српском небу.
 
Информативна служба СНП Наши
 
__________________
 
Version française sur :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ce contenu a été publié dans Non classé. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.

Les commentaires sont fermés.